Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

1996 - Microcosmos - Claude Nuridsany = CSFD 85% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    1996 - Microcosmos - Claude Nuridsany = CSFD 85% Názov:1996 - Microcosmos - Claude Nuridsany = CSFD 85% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy bez titulků - Velikost:1.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-07-05 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Dokumentarny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    ČSFD

    https://www.csfd.cz/film/35427-mikrokosmos/prehled/


       
       


    Quote:
    audio=hudba


    Quote:
    Comment: Toto je menší verze souboru pro nás, kteří sledují filmy na menší obrazovce.


    Quote:
    Mikrokosmos

       Francie Microcosmos : Le peuple de l'herbe
       Itálie Microcosmos
       Slovensko Mikrokozmos

    Dokumentární
    Francie / Švýcarsko / Itálie, 1996, 80 min (Alternativní 72 min)
    Režie: Marie Pérennou, Claude Nuridsany
    Kamera: Thierry Machado, Hugues Ryffel, Claude Nuridsany, Marie Pérennou
    Hudba: Bruno Coulais
    Hrají: Jacques Perrin, Kristin Scott Thomas


    Quote:
    Hlavními hrdiny filmu jsou mravenci, včely, berušky, motýli, brouci, šneci a další hmyz, který se k nám dostane jen zřídka. Unikátní snímek, který je antropologickou metaforou lidské evoluce, vyžadoval patnáct let výzkumu, dva roky příprav a tři roky natáčení. Jeho hlavní složkou jsou fascinující záběry a zvuky z malého světa, jenž se nachází mimo obzor běžného lidského vnímání. Vstoupíte do paralelního vesmíru, ovládaného odlišnými fyzikálními zákony. Vejděte do Microcosmu... (Cinemax)


    Quote:
    Fascinující. A šlo to zaplaťpámbu i bez mluveného slova (skoro). Scény se zamilovanými hlemýždi, bojujícími roháči nebo vosími larvami patří k těm nejlepším přírodopisným momentům, jaké jsem kdy viděl. Velice se mi líbil i přístup tvůrců, kteří evidentně nepostrádali nadhled, a tak sekvence s deštěm připomíná válečný film, hovnivál podává výkon srovnatelný s nejslavnějšími zarputilci (já osobně si vybavil Roberta de Nira v Misii) a závěrečné "povstání komára" je jako vystřižené z hororu. Za velký zážitek samozřejmě "může" i Bruno Coulais, ale prim stále hraje úchvatná příroda naší planety.__P.S. Bez pavouků bych se obešel, ovšem vodnář, který si staví podvodní dům ze vzduchových bublin, mi vážně vzal dech.


    Quote:
    Netradiční dokument nabízí nádherné záběry ze života hmyzu s pěknou hudbou Bruno Coulaise. Dívat se na plátně na šestimetrovou housenku je opravdu zážitek. Nejlepší části byly ty, kde se autoři pokusili aspoň o náznak nějakého minipříběhu - bažant útočící na mravence, milující slimáci, souboj brouků nebo déšť. V ostatních částech, kde jen sledujeme jeden hezký obrázek za druhým bez nějaké souvislosti, to je zajímavé méně. Film získal v Cannes 96 cenu za techniku a 4 Césary (hudba, kamera, střih a zvuk).


    Quote:
    Probably the best nature film ever made!
    The stunning images are not what make it a masterpiece, rather it is its poetry which conveys the sheer beauty of life.

    This movie is a religious experience.


    Quote:
    Up Close And Personal - With Insects!

    This is a French-made nature film that features a lot of closeup photography. Much of that footage is amazing stuff. How they got closeups that sharp on these insects is a tribute to the camera lenses available today and the expertise and patience of the photographers.

    Some of the shots are so close that, at first, you don't know what insect you're seeing. Other insects are not familiar ones you'd recognize, anyway. Some are really strange-looking.

    The colors, the wild shapes and actions of these creatures all make a for a fascinating movie in parts, one that literally all ages should enjoy, as the cliché goes. I found, however, that with no dialog, it was tough to watch more than 30 minutes at one time. You might want to break this up into two or three segments. There is sound, however: the sound these insects make. With the camera-work, it makes you feel as if you, too, were a small object on the ground listening to these strange sounds.

    Obviously, this is a unique film and highly recommended.





















    pohee, margharethe, klaviatura, Adnay, POLÁK_JIŘÍ,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.192 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 21:48
    sql

    TOPlist